Tirsdags kluns

Be Happy

sdcfgvbhjnmk be-happy

Jeg synes selv, at jeg er blevet bedre til at sætte mig ned, og tænke over, hvad der udløser et evt. dårligt humør. Det hjælper mig til at tage fat om “problemet”, ved at jeg tager en snak med mig selv, og finder ud af, hvad årsagen kan være.  Min mor har altid sagt, og siger stadig; “gå en tur, tag dig et bad” og det hjælper faktisk også – gotta love “mor-råd”.

Nå, men i hvert fald, så er det om at finde de gode og positive tanker frem, hver dag, og nu hvor vi går mørke og kolde tider møde, er det endnu mere vigtigt! Jeg hørte lige i tv-avisen, at det er en god idé at have vanter og hue på i morgen tidlig på cyklen, SAY WHAT? 

Her er nogle af mine tricks til at få det sorte sind lidt på afveje:

1. Tag et langt varmt bad

2. Få noget frisk luft – gå en tur, gå ned med skraldet, stik hovedet ud af vinduet

3. Ryd op! – rod omrking dig, skaber rod i dit indre

4. Opvasken!!! Væk med den, det ER rod!

5. Forkæl dig selv: Shop! (I moderate mængder, vel og mærke)

6. Tag en snak med dig selv, skriv ned hvad der går dig på, og lav “to-do liste” og over de ting, du skal have styr på! STRUKTUR er godt:)

7. Hvis du har overskud og lyst, ring og snak med én, der kender dig godt, og som forstår dig – også når du er lidt sort i humøret

8. Sæt god musik på (OG DANS – det hjælper i hvert fald mig), løb en tur, tag en tur i træningscenteret!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Tirsdags kluns