Hej-hej DK

BIG ears on my iPhone

Dette er hvad der gemte sig i Marc Jacobs posen! Jeg eeeelsker mit nye cover fra Marc by Marc Jacobs, jeg bliver nemlig mindet om Enzo – den franske bulldog på billedet (mine forældres hund). Han er bare så sød og dejlig, og nu tænker jeg på ham, og føler at jeg ser ham hele tiden – eller i hvert fald hver gang at jeg kigger på min telefon, hvilket jeg gør lidt for meget – og det er kun blevet værre nu!

Da jeg så kom hjem lykkelig, med mit nye cover og min kæmpe Marc Jacobs pose (som jeg stolt havde flashet op og ned af strøget), passede coveret saft susme ikke – jeg bandede og svovlede og hatede på Marc Jacobs, indtil at jeg så, at jeg havde investeret i et cover til en “Itouch 5” – (hvad end det så lige er???). Jeg vendte tilbage til Marc Jacobs butikken, og fik coveret byttet, med god service og uden problemer. Jeg skal helt sikkert snart tilbage til Marc Jacobs! 20130928-172730.jpg

20130928-172735.jpg

20130928-172740.jpg

20130928-173055.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Hej-hej DK