Vejret i dag

FW

20130916-180415.jpgI dag spiste jeg frokost med en sød veninde, som bagefter fik mig med til træning. Det var dejligt at komme i gang igen. Jeg har ikke været i træningscenteret i de sidste 3 måneder(eller mere?) … Når det går i stå, går det virkelig I STÅ for mit vedkommende. Men nu er det hul på det igen, og jeg håber at jeg kan holde det ved lige. Især fordi at jeg har et Fitness World lige i baghaven, så det er næsten pinligt at jeg ikke benytter mig af det, og jeg skammer mig hver gang, jeg går forbi – åndsvagt, I know :)

På en ellers lidt grå dag, hjælper det med godt selskab, og med endorfiner, som bliver sluppet løs :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Vejret i dag