Godmorgen og velkommen!

Godmorgen og velkommen!

imagell lllJeg vil byde Jer alle velkommen i mit lille univers, med dette første indlæg her på bloggen, denne kolde efterårs-våde blæsende morgen, med billeder fra min morgen i kaffens og hyggens tegn.

Jeg har valgt at starte på en frisk, og har oprettet en ny blog, før har jeg blogget på blogspot.com. Jeg har startet en ny blog her, da jeg synes godt om det simple layout, og da jeg i noget tid har leget med tanken, om at starte en blog her på bloggersdelight.dk. Jeg er indtil videre kun postivt overasket, forandringer fryder, ikke sandt? :)

Velkommen til, nye som gamle læsere, jeg håber at I kommer til at kunne lide hvad I ser og læser, send endelig en mail, kommentar – what ever you like!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Godmorgen og velkommen!