Gilleleje, du er smuk

Málaga

dddKjolen jeg har på er fra Indiska

fotohhfgh

Fra højre, min veninde Nikoline, mig og min veninde Sus <3

lglglg

De tre dejlige veninder jeg var på ferie med.

Så ramte “overgangs-influenzaen” mig – øv! Jeg sidder derfor bare hjemme, og stener, og kiggede lige mine ferie billeder igennem fra Málaga.

Jeg glæder mig så meget til at skulle tilbringe november-januar i Málaga, det bliver så spændende en oplevelse! Det har længe været min drøm, at skulle på udveksling i Spanien, men jeg troede ikke, at det kunne lade sig gøre, før at jeg var længere fremme i studiet. Men jeg var bare heldig! I aften vil min kliniske vejleder kontakte mig, og fortælle mere om det hele, jeg kan slet ikke vente, bliv aften NU!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Gilleleje, du er smuk