Godmorgen og velkommen!

Red knit and scar face

fotollllI går var jeg iført en sweater for første gang i meget lang tid, det var faktisk rart og på den anden side møg ufedt, fordi det jo betyder at efteråret er ved at være over lille DK. Sweateren er fra H&M’s mandeafdeling.

Til dem med skarpe øjne, så kan man ane et ar i panden på mig, mest på trutmunds-billedet. Jeg var ude for et uheld, da jeg var på ferie med nogle gode veninder i Málaga for et par uger siden. For at sige det mildt, så bragede jeg igennem en glasdør, av av av. Heldigvis gik det ‘kun’ udover mit venstre ben, resten af kroppen fik kun et par skrammer hist og her. Jeg kan snart støtte helt på benet igen og har fået at vide, at jeg kommer til at kunne danse igen – hvilket er essentielt. I dag skal jeg have fjernet de sidste sting, og så håber jeg på at være i stand til at kunne rykke lidt med hofterne på lørdag, hvor min smukke veninde skal giftes ♥

Peace out

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Godmorgen og velkommen!