Morgen og Metropol

Mandags pladder

Jeg var så træt i morges, og det eneste tøj jeg havde lyst til at iføre mig var sort. Egentlig ret trist, men mandag er noget af en mundfuld, især når weekenden har været ekstra hård. Jeg valgte at hoppe i mine orange sneaks, og toppe hovedet med en af mine hatte – sort vel og mærke, men det hjælper alligevel lidt på det sorte “sørgelige” look :-)

Kender I det, med at humøret afspejler tøj-valget og omvendt?20131007-105424.jpg

20131007-105432.jpg

Jeg var til årsfest på mit studie i fredags, og da jeg havde flere ting at fejre, kom der nok lige et par glas rødvin for meget indenbords, og nok også en fadøl for meget! Hele lørdag var jeg syg, og i går kunne jeg stadig mærke lidt av-hed i hovedet :/ Lørdag kunne jeg intet føde indtage før meget sent, og der indtog jeg det I ser på nedestående billede.. puha! Mine søde søde veninde passede på mig, det var bare så dejligt.

Hvornår lærer jeg at lade være med at drikke alkohol! Min krop bryder sig virkelig ikke om det. Jeg har en teori om, at min PCOS-krop ikke kan tåle at indtage så store mængder af sukker på så kort tid.

En af de gode nyheder har jeg luftet, det er mit kommende Spaniens eventyr, som starter her i November, og den anden dejlige nyhed, omhandler min PCOS! (Jeg skriver om den senere).20131007-105443.jpg

I sidste uge “kom jeg til” at købe denne fine støvet-turkise bluse i Gina Tricot, min plan er at have den på, når jeg skal holde fødselsdag, rigtig snart :-) Jeg synes virkelig at den er fin, man kunne få den i flere farver.20131007-105505.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Morgen og Metropol