Natur: 3 for 2!

Morgen og Metropol

 

I dag nåede jeg min morgenmad derhjemme, hurra! Det er dejligt og føles godt med en god start på dagen. Min morgenmad var PCOS-venlig og sukkerfri og den bestod af: 2 æg, 1 kartoffel, tomat, olivenolie, salt&peber og lidt skyr.20131004-112838.jpg

I aften står den på dans og fest. Jeg skal til årsfest på min studie. Det er en samlet fest for alle der går på Metropol, dvs. at det ikke kun er os sygeplejestuderende, men også alle de andre uddannelser på Metropol. Det er på Vega og jeg glæder mig til en sjov aften med alle sygeplejetøserne;-)

Måske vi ses?20131004-112852.jpg

4 kommentarer

 • Bliver helt sulten!
  Lyder som en sjov fest!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vitachoreas

   Hehe, det smagte også bare godt kan du tro!

   Festen var lige i øjet, husker desværre ikke de sidste par timer;)

   Ha’ en god dag, tak fordi at du kiggede forbi, jeg “tjekker” også lige dig ud:-)
   Mvh. Frederikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skrammelæg til morgenmad er altid et hit!

  – Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vitachoreas

   mmmh ja lige præcis, nemt og lige til:-)

   Mvh. Frederikke

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Natur: 3 for 2!