Julius Tømmersø

Sygdom og mudder

 

Jeg har før svoret til denne muddermaske, og gør det med glæde igen! Jeg elsker Origins‘ produkter, og muddermasken her er en sand favorit. Fra matas’ hjemmeside: “Virker som en magnet på tilstoppede porer, absorberer miljømæssige toksiner, opløser urenheder.”

Køb den her20131002-164751.jpg

Jeg har været syg siden søndag aften, men er ved at komme efter det nu, og glæder mig til at komme ud i verden og på studie i morgen. Den gode ting ved at være syg er, at det ok at være grim og at leve i jogging tøj og sutsko;-)

20131002-164836.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Julius Tømmersø