Finalmente!

Ir a Málaga!

20131109-165537.jpg
I dag skulle jeg mødes med min kliniskevejleder, og med min censor, som jeg ellers kun kommer til at møde på Skype. Vi snakkede i en halvanden timestid om praktiske ting og om vind og vejr, det var rigtig hyggeligt :)

Bagefter gik jeg ned i min lejlighed, den er på samme grund som selve hospitalet. Jeg lavede mig lidt frokost og så noget latterligt spansk tv, haha.

Jeg besluttede mig for at tage en tur til Malága, og det er her jeg er nu. Sidder pt på en bænk, i er storcenter, hvor wifi’en er helt i top – hurraaaa :-)

20131109-170517.jpg
På vej til bussen, gik jeg forbi kufferterne her. Lørdag er “store-udskiftnings-dag” på montebello. 30 patienter rejser hjem, og 30 nye ankommer. Jeg glæder helt vildt til af komme i uniformen på mandag, og mest af alt, til at starte min praktik. Min kliniskevejleder er rigtig sød, og jeg tror at det bliver en fornøjelse at være hendes føl i de næste 10 uger :)

20131109-171354.jpg

20131109-171425.jpg
Her ses noget af Montebello, jeg tager billedet fra busstoppestedet af, som er lige ved Hospitalet, fedt!

Jeg vil snart vende snuden hjem, men er ikke sikker på hvilken bus jeg skal hoppe på, og heller ikke hvor den går, haha. Altid noget, at jeg kan snakke lidt spansk.

Adiós amigos!

1 kommentar

  • Hello, i think that i noticed you visited my site thus i came
    to go back the prefer?.I’m trying to in finding things to enhance my website!I suppose its
    good enough to use some of your ideas!!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Finalmente!