Coolest mum

Jeg er her stadig

20131104-085652.jpgMix match outfitbillede fra i går20131104-085700.jpgI lørdags var jeg ude og optræde med mine dejlige As Tamborzudas:-) 20131104-085707.jpgDenne morgens “selfie” ;)

Jeg har bare haft så meget at se til de sidste par uger, og valgte desværre at lade det gå ud over bloggen, men jeg har været aktiv på instagram:

@vitachoreas

– Så hvis i lyster, kan I jo følge mig der :-)

Jeg har skrevet eksamen de sidste to uger. Opgaven var at finde problemstillinger, analysere dem og sætte mål og handlinger, for en fiktiv case person, med diabetes mm. Det var så spændende, og jeg var så glad for at vi “trak” diabetes! Da det lige præcis er noget af det jeg interesserer mig mest for, pga. min pco/s, pga. og det forsøg jeg på nuværende tidspunkt deltager i på Diabetologisk afd. på Gentofte Hospital.

Jeg rejser til Spanien på torsdag, og er væk de næste tre måneder! Jeg skal på udveksling med studiet, og tager min praktik dernede. Jeg glæder mig sindssygt meget, og kan slet ikke vente med at skulle afsted.

Nu står den ellers på pakning, og en masse aftaler med familie og venner, der lige skal ses, inden jeg rejser ;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Coolest mum