Min weekend

Jul i NO.

Det er første gang i mit liv, at jeg ikke er i Danmark i decembermåned, og første gang, at jeg ikke skal holde alm. traditionel dansk jul :) Da jeg søgte opholdet hernede i Spanien gjorde jeg mig kort nogle tanker om dette, men kom hurtigt frem til, at det ikke skulle stå i vejen for denne mulighed. Jeg kan så ikke understrege nok, hvor glad jeg er for at jeg sprang ud i det. 

IMG_8130

Min advents-“krans” meget afdæmpet, men den er der:) 

IMG_8193

En køllig juleaften i min lejlighed, før at jeg havde tændt op for varmen (jeg har tændt nu, da jeg fandt ud af, at det ikke kommer til at koste mig noget – haha)

 IMG_8259

Frugt i lange baner. Frugten her i syden er bare bedre end derhjemme, not to discuss.

IMG_8262

Farverigt julehjerte fra Tiger ;) 

 IMG_8433

Mit “kalenderlys” på nuværende tidspunkt er der kommet lidt pynt på tallerknen. Jeg fik tilsendt en skrabejulekalender af min mor og Bonus, jeg blev så glad, den varmer og er totalt indbegrebet af jul for mig. Mange patienter her på Montebello har også en skrabejulekalender på deres værelse, så jeg er vist ikke alene om den følelse:)

IMG_8521

Udover skrabejulekalenderen har jeg også fået tilsendt det sødeste julekort fra Spaniens hovedstad Madrid. Tak sødeste Ulla og Edu <3 Nos vemos pronto! 

IMG_8428

Som før omtalt har jeg først for et par dage siden tændt for min varme, da jeg var bange for at få en dyr dyr varmeregning. Har nu fået at vide, at jeg ikke skal betale noget for varmen, hurraaaa, nu behøver jeg ikke længere at være pakket end i min store sweater når jeg er derhjemme – selvom det er julet og hyggeligt!

IMG_8468

Forleden dag stod denne smukke julestjerne uden foran min hoveddør! Jeg har fået den af gartneren her på Montebello. Jeg blev bare så glad. Det er dejligt at have noget levende og julet i lejligheden… Nu skal jeg bare kunne holde den i live!!!

 IMG_8436

Coladåser med Papé Noel, er en del af min julepynt derhjemme i lejligheden:) Papá Noel betyder juelmand på spansk ;)  (god undskyldning for at drikke cola)

 

Nok om jul og cola, nu skal jeg videre i min eksamensskrivning.

Hasta luego

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Min weekend