Opskrift på regaliz rawfood kugler

Ballet

Jeg elsker den her, den er så sød! Jeg har ikke prøvet at være til bikram yoga, men kunne rigtig godt tænke mig det. Er der nogen af jer der har det, og hvad synes I om det?

20140219-165310.jpg

Lige om lidt skal jeg til ballet, først og fremmest bare en prøvetime. Jeg har før danset ballet i tre år, men det er ved at være flere år siden. Jeg glæder mig utrolig meget. Ballet er grundstenen til mange dansestilarter, giver en flot holdning, styrke, smidighed og en masse kropbevidsthed. Jeg elsker elsker elsker ballet, og er ærgerlig over, at jeg var en lille brilleabe med strit hår, som klatrede i træer og legede med mudder som lille – haha!20140219-170230.jpg

20140219-171627.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Opskrift på regaliz rawfood kugler