Ballet

Morgenmad/Breakfast/Desayuno

Ny morgenmad i mit hjem. Jeg var efterhånden ret så træt at skrammel æg med grøntsager til. Så jeg afprøvede i går denne omgang “kold-grød”, eller ja, jeg ved ikke helt, hvad jeg skal kalde det. Men det smagte så godt, og er klart en ny afhængighed her i mit dukkehus – Opskrift under billederne.

20140220-222159.jpg

20140220-222217.jpg

20140220-222230.jpg

Ingredienser:

1 dl hel boghvede – sættes i blød i vand natten over

1 tsk rå kakaopulver

1 tsk tahin

1 banan

1/4 dl mandelmælk

Topping:

blåbær, kokosmel og gojibær – brugte jeg, men man kan jo selv frit vælge, hvad man vil toppe med, kun fantasien sætter grænser:)

To do:

Efter at boghveden har stået i blød natten over, blandes alle ingredienserne sammen til en samlet masse, og toppes tilsidst med det man har lyst til.

Fra Helsebasen.dk:

“Boghvede er ikke en kornsort, men en urt og indeholder næsten ingen gluten. Den hele boghvede kan anvendes til grød, bagning, mysli osv. – eller som et anderledes pift til aftensmaden i stedet for ris og pasta.”

Velbekomme :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Ballet