Min morgen Greenie

Sábado en la vida de Kikka

I lørdags så jeg sådan her ud. Jeg smilede og var glad, da jeg her, var på vej ud af døren, med kurs mod min kære nevø’s 1-års fødselsdag. Jeg var iført min yndlingskjole, som min søster havde i grå, og som jeg derefter bare måtte eje – den er så rar at have på.20140222-171008.jpg

Fødselsdag……. går altid hånd i hånd med kage. Jeg krøb udenom, og belønnede mig selv med en kop kaffe og to gode avokado madder, da jeg kom hjem. YES, man skal være stolt når det lykkes. Her skal det lige siges, at det på ingen måde, er hver gang det lykkes for mig. Hverken det med kage til fødselsdagen og at gå forbi slikhylderne uden at falde i sukkerfælden f.eks.20140222-194613.jpg

Jeg var luckwise den aller første gæst der ankom til fødselsdagen (VILDT at JEG kom som den FØRSTE, jeg er ellers ALTID bagud, og for sent på den). Det betød, at der var ro og tid til, at jeg sammen med min nevø kunne pakke hans gave op, jaaa! Han er bare den dejligste lille mand på denne jord. No doubt at all.20140222-202103.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Min morgen Greenie