A look into my vegan kitchen
Rawfood + veganer morgenmad:
1 dl helboghvede (i blød i vand henover natten)
1 spsk rå kakaopulver
1 blød banan
ca. 1/2 dl soyamælk eller mandelmælk – eller vand
Vaniliepulver (pure, uden sukker!)
Jeg toppede med et halvt æble, kokosmel og vaniliepulver.
Veganer frokost derhjemme:
To skiver rugbrød – ristet
1 avokado fordelt på de to skiver
toppet med rødløg og salt + peber
Nemt, hurtigt og lækkert!
Jeg bruger avokado i salater, i min grød, i mine smoothies og greenies, og på mine madder :-)
I dag havde jeg to skiver rugbrød med på studiet og en avokado – det lykkedes mig at lave en klapsammen sandwich uden brug af kniv, gaffel og tallerken – the vegan life is easy!
Forleden lavede jeg denne smoothie slash greenie:
1 dl frosne blåbær
5-6 salatblade (jeg brugte hjertesalat)
ca. 1 dl soyamælk
1 blød banan
Frisk ingefær – bestem selv mængden, da jeg nok bruger ret meget, jeg må indrømme at jeg virkelig elsker ingefær! Kan man kalde sin datter for Ingefær – ej det er måske lidt for fjollet? Vegansk aftensmad i mit dukkehus forleden:
Broccoli, hjertesalat, mandler, sesamfrø, agurk, tomater og snackpeber.
“Dressing”: 1 Avokado blandet med rødløg og frisk basilikum.
* På instagram er jeg ret så aktiv, så følg med der, hvis du har lyst. Bloggen får jeg ikke opdateret ligeså tit.
På instagram “hedder jeg”, Vitachoreas, ligesom bloggen ;)
Ingen kommentarer endnu