Ugens Sygeplejerske (studerende)

Støttestrømper er ikke kun til gamle mænd og damer

Sponsoreret indlæg

Anmeldelse af støttestrømper

Jeg har fået æren af at afprøve støttestrømper fra Støttestrømpen.dk. Dog var det med en lidt skeptisk tilgang at jeg valgte at sige ja. Min overbevisning og holdning var nemlig, at støttestrømper var noget der tilhørte gamle mænd og damer samt at støttestrømper var sådan nogle kedelige og (undskyld) grimme brune nogle.

stoettestroem

Men jeg har en helt anden overbevisning nu. Jeg havde de stribede på i går for første gang og det bliver helt sikkert ikke den sidste gang jeg ifører mig dem. Det var så behageligt, og jeg følte jeg kunne løbe meget hurtigere. Da jeg havde fri og tog kittel og strømper af, var jeg ikke øm i benene, som jeg ellers kan være nogen gange.

En anden skepsis jeg også havde var den, at jeg var sikker på at den strammende fornemelse ville være ubehagelig. Men for det første så strammede de slet ikke sådan som jeg havde forventet, og for det andet, så var det slet ikke spor ubehageligt. Jeg kunne selvfølgelig tydeligt mærke at det ikke var som at have almindelige sokker på, men det var ikke ubehageligt på nogen måde. Tværtimod så var det en rar fornemmelse at få strammet lidt op og at få støtte til blodomløbet i benene.

Som sygeplejerske løber man generelt meget rundt og har en masse ting man skal nå i løbet af dagen, derfor ser jeg nu støttestrømpen som ideal til brug i dagligdagen og som en velvære og støtte til benene. Jeg vil i hvert fald bruge støttestrømper fremover. Dette er ikke et reklame stunt og noget jeg bare skriver, jeg er hudærlig. Det som jeg især også synes er positivt ved dem er, at de er sjove og farverige. De vakte i hvert fald opmærksomhed og satte smil på flere af mine kollegaers læber – det er jo også en rigtig dejlig effekt.

Jeg synes generelt at det er lidt kedeligt, at vi alle ser helt ens ud i kitlerne, så hvorfor ikke sætte lidt farve på benene og skabe smil og glæde, samtidig med at man støtter bentøjet og er god ved sig selv og sin sundhed.

stoettes

Hvis du kunne have lyst til at se lidt nærmere på støttestrømper, så klik ind på Støttestrømpens hjemmeside her og se deres store udvalg af støttestrømper. Støttestrømper hjælper med at forebygge ømhed, uro og hævelse i benene, det er da kun det værd at prøve et par af.

Jeg har også et par røde jeg skal have afprøvet. Jeg glæder mig og min plan er at de skal på i December måned :-) Jeg skal bare have skaffet mig et par træsko, så kommer jeg til at ligne en nisse. Det bliver så julet og vil helt sikkert sætte gang i smilenebåndene blandt kollegaer og patienter :-)

Kh. Frederikke,

Sygeplejerske

3 kommentarer

 • Mette

  Top fine støttestrømper :) jeg er også vildt glade for mine, de har redet mig mange gange på mine 16-timers vagter på operationsgangen. Vi står rigtig meget stille, bevæger os sjældent mere end et par skridt frem og tilbage i flere timer. Støttestrømperne gør bare at benene ikke føles så tunge og trætte, og så forebygger de jo også åreknuder senere hen, win win :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Er der nogen steder man som privatperson kan købe sådan en fin kittelkjole. Jeg elsker simpelthen formen og udseendet på de nye sygeplejekjoler og med lidt acessories vil den blive the one to own . Hvis nogen ved hvor den kan købes et lettere brugt så skriv skriv skriv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Hejsa. Hvilken “klasse” strømper har du valgt og hvilket materiale? Der er så meget at vælge imellem på hjemmesiden…
  Mvh. Maja

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Ugens Sygeplejerske (studerende)