Du ved, du er sygeplejerske, når...

Sko tip – tilbud!

img_0372

Jeg har i noget tid gerne ville have nye arbejds sko, men er gået i stå midt i projektet flere gange primært pga. prisen.

Jeg har kigget på Birkenstock fordi jeg synes de cool og gode at gå i. De er kiksede, men samtidig stilfulde på sin helt egen måde. Og så har jeg haft et par for nogle år siden, og mine fødder blev så glade af at gå i dem. Der er efter min mening masser af komfort og støtte i dem.

Men… jeg synes at 899 kr. er dyrt for et par arbejdssandaler, og det er den pris, jeg har set dem til rundt om omkring. I hvert fald dem som jeg gerne ville have. Dem som hedder Arizona i hvide.

Men så var jeg et smut i Bilka i lørdags, og vupti, så var de lige foran næsen på mig – til 399 kr., hvilket er noget helt andet end 899 kr.

Og så var de der sørme også i min størrelse, dvs. i str. 39. Jeg plejer som regel at bruge str. 40, hvilket hele mit liv har været et mindreværdskompleks, og nok stadig lidt er det:-) Jeg har altid synes, at mine fødder var for store, så jeg løj over for min mor i skobutikkerne, da jeg var mindre, og fik en størrelse mindre og ondt i storetåen, haha!

Men jeg har altså nu et par Arizona Birkenstock i hvide, til under halv pris og i en str. 39 (slash str. fake 40) så fedt! Jeg er så glad for dem allerede :-)

Det var i Bilka i Hillerød, jeg ved dog ikke, om de også har dem i andre Bilka’er og indlægget her er ikke sponsoreret eller noget som helst. Hvem ka’? Bilka!

Jeg købte også en nøglering, i Neye, til mine garderobenøgler til hospitalet. Hele sidste uge har jeg været “lukket ude”. Mine nøgler har været væk, og jeg har følt mig så nøgen i uniformen. Det har ikke været sjovt at være uden id-kort, sygeplejenål og alle mine andre sygeplejerske ting.

*Jeg fandt nøglerne i min vaskemaskine, de må have forputtet sig i en lomme – smart! Jeg glæder mig helt til at møde på arbejde igen, klædt ordenligt på og i nyt fodtøj :-)

Hvilke slags sko arbejder I i?

Kh. Frederikke

4 kommentarer

 • Signe

  Jeg arbejder i Birkenstock når det bliver lidt varmere. Elsker dem. Jeg må i Bilka. Ellers arbejder jeg i Nike Thea sneakers 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke johansen

  Jeg arbejdet i merell sandaler. De er så gode. Selv efter 12 timer er mine fødder ikke ømme. Og de kan gå i vaskemaskinen, hvilket er en bonus når man er sygeplejerske 😉 Men hvis du får en arbejdsskade er du altså ikke dækket i de der. Der er ikke noget der går op om hælen, bare lige så du ved det 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  5-fingers eller Nike free men vil så gerne ha et par Birkenstork og hver gang de har haft dem på tilbud i Bilka, Føtex eller kvickly så har den model jeg gerne vil ha været udsolgt i min str. Suk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg arbejder i nogle gamle sko af mærket stretchers. Et rigtig godt tip til hvis man elsker birkenstock: køb dem på en tysk hjemmeside (se link i bund). Jeg var på jagt efter birkenstock, i læder, til min mor i fødselsdagsgave sidste år, hvilket viste sig at være en umulig opgave at finde i DK. Så faldt jeg over denne hjemmeside, hvor priserne er det halve af hvad de er i DK, og havde allerede skoene et par dage efter 😊 En klar anbefaling

  Link: https://natuerlich.de/?gclid=COTow5jxkdICFUplGQodar8EHw

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Du ved, du er sygeplejerske, når...