Not a girl's dream

Morgenbordet

Yoghurt med kanel og banen, kaffe og studielæsning.
Jeg har studiefri og jeg nyder det! Jeg er vild med min nye bog ‘Ernæring og Diætetik’, da jeg synes at det er et meget spændende emne! Jeg blev for alvor interesseret i kost og ernæring, da jeg fik konstateret pcos for nogle år siden. Én som ‘mad-inspirerer’ mig, er Caroline Fibæk, som er naturopath i biologisk medicin. Jeg var til et foredrag med hende for noget tid siden, sammen med min søster og siden da har jeg anskaffet mig en af hendes bøger, og lader mig til dagligt inspirere af hendes tips og opskrifter :) Besøg Caroline her

20130904-100146.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Not a girl's dream