Frokost med kulhydrat

PCOS

fotodffdffotodfvgbhfotoedfgvbfotoedfgvbhj

fotoggfgkeep-calm-and-fight-pcos-1Jeg har i dag brugt 4 timer på Gentofte Hospital. Jeg er blevet screenet, for at finde ud af, om jeg kan passe ind i et forsøg, der bla. andet har til formål at undersøge nogle sammenhænge mellem PCOS og diabetes. Der er ikke blevet forsket meget i PCOS, og derfor er der meget lidt viden på området. Da jeg selv har PCOS, og ved at rigtig mange andre lider af dette, synes jeg det er vigtigt og vedkommende at være med til sådan et forsøg. Det vedrører mig selv, det er spændende for min uddannelse og så kan min krop og min PCOS, forhåbentlig hjælpe til noget ny viden på området.

Jeg fik taget absurd mange blodprøver, fik tappet samme mængde blod, som man får som bloddoner. Jeg var fastende, og fik målt mit fasteblodsukker, drak derefter 75 g. sukker vand. To timer efter(og en meget sulten FREDERIKKE), fik målt sit blodsukker igen, og det vidste sig at være som det skulle, og udfra det, kunne man konkludere at jeg IKKE er præ-diabetiker, hvilket flere med PCOS åbenbart er :-( Herefter fik jeg endelig noget at spise, det var virkelig tiltrængt!

Nå, men hvor om alt er, så skal jeg nu vente et par uger, før jeg endeligt får besked, om jeg kan være med i forsøget. Det er nogle af de blodprøver, som jeg fik taget i dag, der giver det endegyldige svar på om jeg er “egnet” og opfylder de krav, man skal, får at kunne være med i forsøget.

I’ll keep you posted!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Frokost med kulhydrat