Morgenfrustration

5 weeks to go!

Så har jeg fået mere info om mit kommende praktikophold, som kommer til at foregå i Spanien. Jeg har været så heldig, at få en ledig plads på Rehabiliterings Hospitalet “Clinica Montebello” i Málaga. Jeg søgte pladsen for en lille måned siden, og fik i fredags at vide, at jeg var den heldige, der havde fået pladsen. Jeg kan stadig ikke helt for armene ned, og jeg glæder mig psyko monster meget til at skulle afsted.

Nu skal jeg bare have bestilt en flybillet, og nå ja.. modul 3. eksamen skal selvfølgelig også lige overstås og bestås!

20131003-113209 2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Morgenfrustration