"Lagkage" uden sukker og sødemidler

Snack tip og morgenmad

Jeg har fundet ud af hvor vigtigt morgenmad er for mig. Jeg kan tydeligt mærke, at jeg er meget mere i balance, når jeg spiser en god og proteinrig morgenmad – mit blodsukker er i balance – og dagen starter bare meget bedre og faren for at jeg falder i sukkerfælden senere på dagen, er meget lille.

Forleden spiste jeg skyr med bær, og hørfrø – genial, hurtig og nem morgenmad. Når jeg har mere tid, elsker jeg røræg, som I nok har bemærket :-)

20131012-113741.jpg

20131012-113748.jpg

I dag havde jeg god tid, og lavede mig en lækker omgang morgenmad. Den bestod af røræg, frisk oregano, oliven olie, tomat, æble og råkost – fra gårsdagens aftensmad.20131012-132611.jpg

Jeg smagte ISIS‘ nyeste freebar i går. Det var næsten som at spise en bounty, yum. Den er altså det værd at smage. Jeg kan godt lide at have en ISISbar med mig, hvis jeg på forhånd ved, at jeg skal noget, hvor der bliver serveret en masse slik og kage, eller hvis jeg skal på en længere tur, hvor sukkertrangen kan forekomme. 20131012-113755.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

"Lagkage" uden sukker og sødemidler