Ir a Málaga!

Mi casita

Her er min lille fine lejlighed. Jeg har dobbelt så meget plads, som der derhjemme, hvor jeg kun har små 36 kvm. Derfor skal der ikke så meget til at gøre mig imponeret :-) 20131110-152315.jpgLejligheden er i 3 planer. Dvs. at der er kombineret spisestue og stue nederst, så er der en trappe op til køkkenet, hvor hovedøren også er – ses på billede nr. to.20131110-152409.jpgFra køkkenet af, er der endnu en trappe, den fører op til soveværelset og badeværelset. Jeg har et fint klædeskab, som kan rumme det jeg har med herned, og et dejligt skrivebord, eller sminkebord, om man vil, hehe!

20131110-160130.jpgPå nederste billede ses min terrasse, det er her, jeg sidder lige nu, og her at jeg har bedst (som er mega skod) forbindelse, i min lejlighed. Jeg har lige erfaret, at jeg kan uploade collager fra tlf., og til bloggen, så derfor får I collager :)

Billedet over terrasse-billedet, er mit view fra mit køkkenvindue, som jeg allerede har postet på facebook, jeg kunne ikke lade vær’… Synes simpelthent at det er så smukt og idylisk et syn.

Nu står den på praktisk-søndag. Jeg skal have hentet mig nogle uniformer i linneddepotet, og så skal jeg op i “studierummet” og sidde og lave lidt skriftligt arbejde. Måske går jeg en tur til kysten senere, det må tiden vise.

Ha’ en dejlig søndag amigos!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Ir a Málaga!