Las hormigas

Sin azucar

20131113-155215.jpg
Efter en meget hård dag med kakkelak forskrækkelse, gav Frederikke sig selv lov til cola zero, yndlingscookies uden sukker;) og m&m’s med nødder, de skulle ifølge min pco-bog være ok.. (Bare ikke i særlig store mængder, haha) Jeg har sovet godt og kakkelak frit, havde en tanke om, at de ville kravle op i min seng mens at jeg sov.

20131113-155845.jpg
Her er et par billeder som jeg tog i går på min aftentur i min lille smukke by.

20131113-160336.jpg
3 stk. mig med hat, på vej med mod kysten, jeg bor i “pueblo”, som er en lille landsby tæt på bjergene, ved kysten “Costa”, er der sjovt nok strand, hoteller og nok også mange turister:-)

Besos, og nå ja, jeg har fri indtil på lørdag :)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Las hormigas