Jul i NO.

60’erne

På lørdag skal jeg til julefrokost med Montebello. Det er en temajulefrokost, vi skal være iklædt tøj fra 60’erne, 70’erne eller 80’erne. Jeg har valgt 60’erne og vil da helt klart gå efter at klæde mig ud i stil med to af mine yndlings fra 60’erne. Det er Twiggy (kendt model fra 60’erne), på billedet nedenfor, og Edie Sedgwick (Andy Warhols muse og model) på de resterende billeder. Jeg glæder mig!

Twiggy:

1960-s-Fashion-retro-fashion-26540297-365-560

Edie Sedgwick:

edie_1lEcBKoN5hr2i9zxlkld4alSVo1_400 tumblr_mfdnqcSkF91qmae4ho1_1280

Kan man ikke godt narres til at tro, at jeg er korthåret, hvis jeg sætter mit hår som på billedet her?

IMG_8841

En lille hyggelig “60’er-sang”, fra min Søsters Børn, en af mine yndlingsfilm:

Ps. det er en god idé at høre sangen højt – JAAA og syng med, det er også godt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Jul i NO.