Solkysten

Min weekend

Arbejd-arbejd! I fredags gik jeg meget smilende på arbejde, da jeg på forhånd vidste, at jeg gik en god weekend i møde. Arbejdsdagen gik hurtigt, det synes jeg generelt mine dage på Hospitalet hernede gør. Jeg når ikke at se mig omkring og pludslig er der gået 8 timer!

IMG_8612

Måske har det noget at gøre med, at jeg arbejder/er i praktik dette smukke sted. Det tror jeg:) meeen en masse andet spiller også ind.

IMG_8842 IMG_8843 IMG_8845 2

Da jeg havde fri skiftede jeg hurtigt til lidt mindre tøj, og skyndte mig ud i solen til Louise og hendes mor. Efter at have hygget og solet med dem, var det tid til at sige farvel, men PÅ GENSYN I DK. Jeg savner dig nu lidt allerede Louise, selvom jeg ikke rigtig har haft så meget tid til at savne dig her i weekenden, så har du alligevel manglet :)

IMG_8646

Efter kæmpe krammere, skyndte jeg mig “hjem” og i bad, og på med god musik, og lidt dans i min lejlighed, før at jeg “dressede up” til fest. Aften stod på fødselsdag hos Sus’ som er antroprologi-studerende hernede på MB, sammen med alle fysserne. JAAA!

IMG_8872 IMG_8740

Sus’ havde lavet så lækker tapas, bliver helt sulten af at se på billederne. Det var så godt!

IMG_8741 IMG_8742 IMG_8747

Anja fra receptionen havde lavet en lækker og så fiiin lagkage! Vi havde et brag af en aften! Sus’ havde lavet en quiz, hvor vi blev delt op i hold og jeg ved ikke hvad.. der blev råbt på både spansk og dansk! HA HA HA. Jeg var hjemme kl. 6.30 – MORGEN, det siger vist sig selv, at vi havde en god aften.

IMG_8789

Lørdag! Koncert og et års fødselsdag på Long Play aka. Long John. Jeg var tidligt hjemme, da i dag, stod på prøveeksamen, efterfulgt af klippeklister hygge hos Kimme og Charlotte (to fyssere)

IMG_8841 IMG_8799 IMG_8829

Søndag… PRØVEEKSAMEN. Mundtligt.. jeg skulle holde indlæggelsessamtale + måle vitale værdier og lave sygeplejefaglige interventioner og dokumentere alt i det elektroniske system (som er relativt nyt hernede på MB). Det gik ok, men hold fast der er mange ting at skulle holde styr på. Nu skal jeg så have udformet en større opgave oven på mine dataindsamlinger… Casen er ikke længere fiktion, men en “rigtig” patient. Det er så spændende det her fag – eller, det synes jeg i hvert fald :-) I morgen skal jeg give injektion for første gang, jeg er lidt nervøs og spændt, men samtidig så glæder jeg mig, og er så glad for, at jeg får lov til at prøve en masse hernede.

Da jeg fik fri skyndte jeg mig hjem til Kimmie og Charlotte, som jo seriøst har byen bedste udsigt, jeg bliver helt blød i knæene af at tænke på den. Må have taget et billede deroppe fra, en dag det er lyst:) Vi klippe-klistrede, og julede på rigtig dansk manér, med to spaniere i blandt, det var bare så hyggeligt og virkelig julet med pebernødder og alt hvad julen indebære især HYGGE. Dog lidt skørt, at Berit ved siden af mig, sad i stropbluse og shorts, HA-HA.

IMG_8851 IMG_8849 2 IMG_8850 2

Alt dette stod foran min dør, efter at Louise var rejst… ååååh jeg blev lidt grådhabil dér <3 Tusind tusind tak!

IMG_8788

Buenas noches <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Solkysten