60'erne

HOLA, y ahora estoy aquí

sffsewefwef

EURO’s (udtalt på engelsk) er nu byttet ud til Danske kroner i min Bimba y Lola pung

dsfsdfsdf

Fucking maletas (kufferter) så uoverskueligt at pakke ud. Jeg hader det virkelig. Mucho.

sf sdfwefghgf rhngtr oiuytr unnamedlllVelkommen hjem Frederikke! Velkommen hjem til Sne, kulde og mørke MEN til kærlighed og INTERNET – hvilket betyder, at jeg kan genoptage min blogging ;-)

Jeg har tilbragt November, December og Januar i syd Spanien, Malaga. Det har været fantastisk, og jeg kan ikke udtrykke mig nok, om hvor meget jeg bare gerne ville tilbage, nu nu nu nu nu! Jeg har en masse gode oplevelser med mig hjem i bagagen, både faglige og sociale. Har mødt de mest fantastiske og dejlige mennesker, både danske og spanske. Heldigvis er det kun et på gensyn, jeg i lørdags sagde til mit spanske eventyr, da jeg har store planer om at vende tilbage.

Danmark er virkelig kold, i forhold til den varme, som jeg har levet i de sidste par måneder, men sneen gør heldigvis kulden og mørket lidt nemmere at udholde, da den er smuk og gør DK til “winter-wonder-land”. Det er rart at se familie og venner igen, og heldigvis er Malaga kun en lille fly-tur væk.

Er så taknemmelig for at jeg fik denne mulighed, og jeg vil anbefale ALLE at rejse med deres uddannelse, det er en kæmpe gave, man kan give til sig selv!

x

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

60'erne