Morgenmad/Breakfast/Desayuno
Ny morgenmad i mit hjem. Jeg var efterhånden ret så træt at skrammel æg med grøntsager til. Så jeg afprøvede i går denne omgang “kold-grød”, eller ja, jeg ved ikke helt, hvad jeg skal kalde det. Men det smagte så godt, og er klart en ny afhængighed her i mit dukkehus – Opskrift under billederne.
Ingredienser:
1 dl hel boghvede – sættes i blød i vand natten over
1 tsk rå kakaopulver
1 tsk tahin
1 banan
1/4 dl mandelmælk
Topping:
blåbær, kokosmel og gojibær – brugte jeg, men man kan jo selv frit vælge, hvad man vil toppe med, kun fantasien sætter grænser:)
To do:
Efter at boghveden har stået i blød natten over, blandes alle ingredienserne sammen til en samlet masse, og toppes tilsidst med det man har lyst til.
Fra Helsebasen.dk:
“Boghvede er ikke en kornsort, men en urt og indeholder næsten ingen gluten. Den hele boghvede kan anvendes til grød, bagning, mysli osv. – eller som et anderledes pift til aftensmaden i stedet for ris og pasta.”
Velbekomme :-)
Ingen kommentarer endnu