Purple rain

Snik snak

I forgårs, da jeg lavede min rødkål juice, følte jeg mig lidt som en slagter, der rigtig havde parteret og ordnet og delt kødet op i poser – ha-ha! Det var dog bare rødkål, som blev fordelt i flere poser. Faktisk startede min veganer/vegetar spise rigtigt, efter at jeg som yngre arbejdede 3 1/2 år i en slagter. Jeg har aldrig rigtig kunne lide kød, men da jeg så det hele bag kulissen og selv skulle lave diverse skinkesalater, frikadeller, leverpostej og you name it, var det som om, at jeg tog endnu mere afstand til kød.20140221-205631.jpg

I går var jeg ikke så kreativ, og til aftensmad endte det med at blive rugbrødsmadder med avokado. Jeg smurte brødet med tahin og toppede med lidt cherrytomater og salt og peber.20140221-205639.jpg

Ha-ha – det er vel fredag! Og som jeg før har skrevet på bloggen, elsker jeg alle de plakater der hænger rundt omkring på min skole. Denne her, gik jeg forbi i dag, og den var blog værdig. Noget ved den, provokerede mig.. lidt tankevækkende. Mon samme plakat, med kvindens kønsorgan ville provokere mig? 20140221-205646.jpg

Fra mandens kønsorgan og til min morgenmad i dag! Jeg lavede samme slags “grød” som i går, men jeg havde ikke flere bananer, og erstattede med to kiwier, det smagte ok. Men en banan er helt klart at foretrække.20140221-205655.jpg

Frokost forleden, som aftenen før var aftensmad. Jeg eksperimenterer lidt i mit køkken fortiden. Jeg går med tanker om at leve af veganer kost i hele marts måned. Det vil altså sige, at jeg vil udelukke alle animalske produkter. Er der nogen af jer der læser med, som også er vegetarer, eller veganere? I min omgangskreds er der faktisk ikke rigtig nogen, jeg kan i hvert fald ikke komme i tanke om nogen, correct me if i’m wrong :)

20140221-205716.jpg

Kaffe, kaffe, kaffe og mere kaffe.. jeg har drukket utroligt meget kaffe hele denne uge, mens at jeg har været på studiet. Vi har lært om love og paragraffer, hvilket helt klart er spændende, og fedt, MEN det er virkelig noget man bliver søvnig af. Jeg tager hatten af for dem der læser jura.

20140221-205739.jpg

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Purple rain