So, here I am, again.

A look into my vegan kitchen

20140320-161522.jpg

Rawfood + veganer morgenmad:

1 dl helboghvede (i blød i vand henover natten)

1 spsk rå kakaopulver

1 blød banan

ca. 1/2 dl soyamælk eller mandelmælk – eller vand

Vaniliepulver (pure, uden sukker!)

Jeg toppede med et halvt æble, kokosmel og vaniliepulver.

20140320-161647.jpg

Veganer frokost derhjemme:

To skiver rugbrød – ristet

1 avokado fordelt på de to skiver

toppet med rødløg og salt + peber

Nemt, hurtigt og lækkert!

20140320-161618.jpg

Jeg bruger avokado i salater, i min grød, i mine smoothies og greenies, og på mine madder :-)

I dag havde jeg to skiver rugbrød med på studiet og en avokado – det lykkedes mig at lave en klapsammen sandwich uden brug af kniv, gaffel og tallerken – the vegan life is easy! 20140320-161513.jpg

Forleden lavede jeg denne smoothie slash greenie:

1 dl frosne blåbær

5-6 salatblade (jeg brugte hjertesalat)

ca. 1 dl soyamælk

1 blød banan

Frisk ingefær – bestem selv mængden, da jeg nok bruger ret meget, jeg må indrømme at jeg virkelig elsker ingefær! Kan man kalde sin datter for Ingefær – ej det er måske lidt for fjollet? 20140320-161505.jpgVegansk aftensmad i mit dukkehus forleden:

Broccoli, hjertesalat, mandler, sesamfrø, agurk, tomater og snackpeber.

“Dressing”: 1 Avokado blandet med rødløg og frisk basilikum.

* På instagram er jeg ret så aktiv, så følg med der, hvis du har lyst. Bloggen får jeg ikke opdateret ligeså tit.

På instagram “hedder jeg”, Vitachoreas, ligesom bloggen ;)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

So, here I am, again.