Hoy

Lasagne 100 % Rawfood, vegan, PCOS-venlig

20140301-110458.jpg

20140301-110508.jpg

20140301-110517.jpg

20140301-110527.jpg

20140301-110536.jpg

20140301-110708.jpg

20140301-110735.jpg

20140301-110755.jpg

20140301-110744.jpg

20140301-110726.jpg

 

Opskrift

Ingredienser til lasagnen:

1 aubergine eller 3 squash

4 tomater

100 g spinat

1 dl oliven olie

1 håndfuld frisk basilikum

To do:

Skær auberginen/squash i tynde lasagneplader og mariner dem i oliven olien i 10 minutter. Skær tomaterne ud i skiver og hak spinaten groft.

Tomatsauce

Ingredienser:

4 tomater

6 soltørrede tomater

1 rødløg

3 spsk olivenolie

2 store dadler

Krydderi efter smag

To do:

Skær tomaterne i kvarte, og fjern kernerne og den vandede midte. Blend dernæst alle ingredienserne til en samlet masse.

“Bechamel” sauce

100 g cashewnødder

2 dl avokado olie (jeg bruge hampfrø olie, da jeg ikke havde avokado olie)

1 dl vand

1 tsk reven muskatnød

salt og peber

To do:

Blend det hele sammen med en stavblender (jeg har ikke en stavblander – jeg brugte min kaffekværn til cashewnødderne, og blendede derefter det hele sammen i min blender)

– Lasagnen bygges således:

Skiftevis spinat, tomat og de to forskellige saucer, mellem aubergine eller squash “lasagnepladerne” :-) Jeg tilføjede friske basilikumblade op toppen.

Denne opskrift er 100 % vegansk, 100 % sukkerfri, 100 % rawfood, 100 % PCOS venlig.

Opskriften, er fra Rawfoodbogen, som jeg elsker. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Hoy