Lasagne 100 % Rawfood, vegan, PCOS-venlig
Opskrift
Ingredienser til lasagnen:
1 aubergine eller 3 squash
4 tomater
100 g spinat
1 dl oliven olie
1 håndfuld frisk basilikum
To do:
Skær auberginen/squash i tynde lasagneplader og mariner dem i oliven olien i 10 minutter. Skær tomaterne ud i skiver og hak spinaten groft.
Tomatsauce
Ingredienser:
4 tomater
6 soltørrede tomater
1 rødløg
3 spsk olivenolie
2 store dadler
Krydderi efter smag
To do:
Skær tomaterne i kvarte, og fjern kernerne og den vandede midte. Blend dernæst alle ingredienserne til en samlet masse.
“Bechamel” sauce
100 g cashewnødder
2 dl avokado olie (jeg bruge hampfrø olie, da jeg ikke havde avokado olie)
1 dl vand
1 tsk reven muskatnød
salt og peber
To do:
Blend det hele sammen med en stavblender (jeg har ikke en stavblander – jeg brugte min kaffekværn til cashewnødderne, og blendede derefter det hele sammen i min blender)
– Lasagnen bygges således:
Skiftevis spinat, tomat og de to forskellige saucer, mellem aubergine eller squash “lasagnepladerne” :-) Jeg tilføjede friske basilikumblade op toppen.
Denne opskrift er 100 % vegansk, 100 % sukkerfri, 100 % rawfood, 100 % PCOS venlig.
Ingen kommentarer endnu