Collage why not

Just concentrate and meditate

[videofyme id=”6199148″]

 

20140409-065424.jpg

I lørdags gik jeg for sjov i bro i min seng jf. billedet.

I går da jeg fik kuller under min eksamens læsning tænke jeg, jeg prøver da lige at gå i bro – dog først ved hjælp af min reol, dvs. jeg støttede med hænderne og “gik ned af den”. Bagefter prøvede jeg uden, og det gik skam helt fint, ingen hjernerystelse eller brækket ryg :-)

Det skulle lige filmes – og her er resultatet, hehe! Alt det yoga har alligevel båret lidt frugt… det er fedt. Og jeg har det virkelig godt i min ryg efter min “gå i bro dag” i går. MEN! pas nu pas, jeg vil ikke opfordre til at man bare begynder at gå i bro, det er vigtigt at din ryg er smidig, så du ikke laver skader. Så…. begynd til yoga og så start med at gå ned med hjælp fra din reol, væg, dør eller andet brugbart.

og godmorgen!

Namesté ;)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Collage why not