Surreal

I am here

20140528-120234-43354347.jpg

Man kan ikke ligefrem sige at jeg har været en blogger de sidste par måneder. Jeg har så travlt for tiden, og jeg har simpelthent måtte nedprioritere min lille luksus ting, som jeg gør for mig selv – nemlig at blogge, skrive og få nogle af mine tanker ud.

I dag efter en yogatime i fitness world havde jeg lige et lille pusterum, og så mit snit til at blogge lidt. Så her er jeg:)

Om lidt tager jeg afsted nordpå til min mor, for at arbejde videre på min samba bikini. Der er kun lidt over uge til Københavns Karneval. Min sambagruppe skal optræde under selve karnevalet, både til sceneshow, men også til den traditionelle parade på strøget, og en aftenparade. Derudover skal vi optræde til Distortion, på onsdag, den 4. Og så har vi også et show denne kommende lørdag, til en fødselsdag – så der er gang i samba dansen for mit vedkommende :-)

At danse er SÅ MEGET at leve!

Indtil videre har jeg i hvert fald hovedpryd klar til karneval, hvad synes I?

10274092_10152529071029236_3462189636140631746_n

 

2 kommentarer

 • You actually make it seem so easy together with your presentation however I to find this matter
  to be really one thing that I feel I’d by no means understand.
  It seems too complex and very extensive for me. I am looking ahead to your subsequent post, I’ll try to get the cling of
  it!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Awesome things here. I am very happy to see your article.
  Thanks so much and I am taking a look forward to touch you.

  Will you kindly drop me a e-mail?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Surreal