Vietnam, vi elsker dig!

Ni hao Shanghai

Nu er vi ankommet til Shanghai. Vi savner Vietnam, billedet foreviger vores sidste tur i Vinasun :)IMG_1653.JPG

IMG_1651.JPG

IMG_1655.JPG

Trist over at skulle forlade Vietnam. Sørgmodigt at forlade et sted, der har givet én så mange dejlige og fantastiske oplevelser! Alle de søde mennesker vi har mødt og den varme vi har mødt igennem vores Vietnam rejse, det var ikke spor nemt at sige farvel til søde Mimi.IMG_1650-0.JPG

I flyveren fra HCMC til Shanghai, flyet var 1 1/2 time forsinket, vi var så absurd trætte og flyveturen varede en evighed, det var i hvert fald det vi følte.IMG_1670.JPG

DANISH – det er ikke første gang at vi ser det i Vietnam, sjovt og hyggeligt :-) Vi smagte en Danish kanelsnegl, da vi rejste fra Ho Chi Minh til Hanoi, den smagte ikke som de kanelsnegle vi kender, haha!

IMG_1664.JPG

Seema ventede i spændning på at hendes kuffert også skulle komme, heldigvis kom den! Men det var nervepirrende.IMG_1677.JPG

Vi blev mødt i lufthavenen af de to sødeste kineser piger, fra vores kommende Universitet, som begge to også læser til sygeplejerske. De er lige kommet hjem, fra et to ugers sygeplejerske kursus i Danmark, i Århus, og har begge været et par dage i København. De er begge to meget glade for DK, og især København :) Så hyggeligt!

Det var så dejligt at de tog i mod os i lufthavnen og der var også en chauffør og en bil klar til at køre os til Campus. I bilen fik vi lidt info om en det hele, og vi var alle tre (og er stadig) zombier. Vi fløj klokken 3.45 i nat, og har derfor ikke rigtig sovet særlig meget fra i går til i dag.IMG_1772.JPG

Et par minutter før dette billede, sagde min kære Boas:

“Det her er fandeme værre end at køre i taxa i Vietnam, Chaufføren er jo ligeglad med sit liv”

Jeg grinte så meget, overtrætheden og Boas’s ansigt udtrykt var så komisk – og ja chaufføren kørte som en sindssyg. Men vi kom frem i live!

IMG_1696.JPG

De to kineser piger tog os med hen til et supermarked og til et sted hvor vi kunne spise frokost. Et kæmpe mal! Vi var så trætte og kunne slet ikke overskue det. Men det var så dejligt at de hjalp os så meget, og gav os den varme velkomst.Vi fik handlet ind og køb det mest nødvendige.IMG_1697.JPG

Menukortet på restauranten…. bare et lille spørgsmål, hvad gør vi, næste gang, vi skal spise ude, og ikke har kinesere med os? Ja jeg spørger bare.. OMG.IMG_1699.JPG

Endnu et citat fra dagens strabadser med tilhørende billede… :

Boas til Frede: “Hvad smager det af?”

Frede til Boas: “af lort.”IMG_1766.JPG

Udsigten fra min lejlighed/værelse, vi bor næsten lige overfor hinanden. Her er helt øde og ingen mennesker på Campus. Vi har kun mødt en amerikansk underviser, ellers ingen. Alle de studerende har stadig sommerferie, så det er derfor, at her er så tomt. Lidt gyser agtigt, men vi nyder at have en fast base, og at vi ikke er på farten 24/7. IMG_1769.JPG

Aftensmaden i dag… yogurt og frugt MED GAFFEL, haha! Vi har ikke helt styr på om der er noget restaurant noget i nærheden, og vi er så trætte og kvæstede lige nu. Vi har handlet lidt ind, og har et køkken – et stort køkken, på 2. etage, vi bor på 4.

IMG_1764.JPG

IMG_1770.JPG

En af pigerne havde denne plastiktaske om armen, den havde hun købt på Aros i Århus, så sødt og sjovt.

IMG_1700.JPG

På Campus, på vej tilbage til vores lille nye hjem. Søde Carol hjalp os med at slæbe vores indkøb.IMG_1724.JPG

Hovedingangen til vores Universitet, her er kæmpe stort, og vi skal helt sikkert nok fare vild. Det hele er lidt uvirkeligt.IMG_1715.JPG

Zombie-ego-mig og universitetet:-)IMG_1765.JPG

Mit værelse:-) Seema og Boas’s værelse er identisk, men bare på den modsatte side.IMG_1756-0.JPG

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Vietnam, vi elsker dig!