First days in China

Ni hao – update!

Vi havde månedsdag den 17. septemper, dvs. at det var en måned siden at vi tog afsted og sagde farvel til familie, venner og <3 i København. Nu har vi vores egen lille familie i Shanghai, far (mig), mor (Seema), knægten/sønnen (Boas) og Onkel Jackie (Jackie) –> som desværre er rejst til Mongoliet, kom tilbage Onkel J, vi savner dig!

IMG_3807

Vi har efterhånden oplevet lidt af hvert på vores Asien eventyr, jeg remser lige lidt op:

Vietnam, som havde det hele, dejlige mennesker, natur, byliv, god mad og alt andet godt, en af de første dage her i Kina, oplevede vi (og overlevede vi) at køre med en sindssyg pirat-taxa, vi har oplevet utallige skæbne agtige tilfælde som har givet os alle tre vilde kuldegysinger og gjort at vi har udbrudt højt råben og skrigende adfærd! – altså gode og lykkelige ting! – vi overholder ikke helt det der første punkt, som vi lærte på rejsesikkerhedskurset: HOLD LAV PROFIL!

Vi har også haft en masse diarre – det er vel meget normalt, når man er på rejse/bor for en tid i Asien, desværre har vi også døjet med feber og influenza.

Vi har haft en fed tur til Beijing med sødeste Jackie (Onkel Jackie) her oplevede vi også lidt af hvert…. såsom optakt til slåskamp på et fake-market – sælgeren slog ud efter Seema med sin store plastiklommeregner og skubbede til Boas, nogle kinesere kan have et ret vildt temperament. Senere samme dag blev vi beskyldt for at have falske penge, hvilket vi også havde! Hævet fra bankautomaten, SAY WHAT? Jep! Heldigvis var der “kun” tale om 200 yuan i alt, det svarer til ca. 200 DKK.

IMG_2998

Vi har de sidste to uger gået på universitetet, noget af en oplevelse, men spændende! Vi skal fast have timer i traditionel kinesisk medicin, urte medicin, kinesisk og taiji! Det er så cool og så fedt. I denne uge er vi på hospital igen, det skal vi være mandag-onsdag og så på universitet torsdag-fredag.

IMG_3585

I weekenden stod den på fest, dans og farver. Vi var ude med de andre danskere der bor her på campus, det var virkelig sjovt og en aften som aldrig glemmes!!! Nattelivet her i Shanghai er helt sindssygt, både Pitbull og Lady Gaga har vi set optræde, selvfølgelig i fake, men det er alt hernede jo :-) HAHA!

Inden så længe får “vi” besøg fra Danmark. Mor-Boas og Far-Boas skal nemlig på rundrejse i Kina, og de kommer også et smut forbi Shanghai, jaaaa :-D

Jeg kunne skrive i timevis, men det har jeg ikke tid til – mange af jer har nok set, at jeg er blevet blogger for Fagbladet Sygeplejersken (feeeedt!) – læs endelig med derinde også, der er mine indlæg lidt mere faglige, og fokuseret på at være sygeplejestuderende i Kina;)IMG_4751

Mig på farten som turist, ved Himmel Templet i BeijingIMG_3353

Forleden fik jeg tilsendt denne dejlige snap, af min søde veninde Caroline, det varmede at se sit lille hjem:) Jeg savner dig min lille Lyngby-sø-tosse:-*

IMG_4547

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

First days in China