Wei!

Hej fra mig

Man kan ikke ligefrem sige, at jeg har været storforbruger af det her bloggerunivers på det sidste. I næste måned er det faktisk et år siden jeg sidst bloggede. Jeg har ikke rigtig fået gang i bloggeriet eller haft lyst til at blogge, siden at jeg kom hjem fra min udveksling i Kina. Dette har haft flere årsager, men faktum er, at jeg nu har lyst igen :)

Jeg har også opdateret min blog på DSR.dk:

http://www.dsr.dk/Sygeplejersken/Blogs/fms – Her blogger jeg mere “nørdet” om sygepleje emner:)

Sidste år på det her tidspunkt var jeg i Kina, og i de her dage, hvor månen lyser højt og flot tænker jeg sådan på min tid i Asien. Jeg var i Beijing, da der var Månefest, en fest der af kineserne betragtes på højde med nytårsfesten. Traditionen er b.la. at familie, venner og bekendte forærer hinanden de såkaldte månekager, der fås i alle mulige smage og former og som er runde som månen. Familien samles, spiser middag og deler månekager, hvorefter man sammen går ud og kigger på månen. Når man kigger på månen, tænker man på dem der er langt væk, og på dem som ikke er her mere. Jeg synes virkelig at det er en smuk tradition, og jeg tænkte da også på nogle, da jeg kiggede på månen :-)

Fuldmånen fra mit vindue. Jeg knaldede brikker lige bagefter dette billede, og så desværre ikke den røde måne. 

Jeg forkælede mig selv på sengen. Da jeg havde fridag fra praktikken, dejligt og tiltrængt.

Fik denne smukke buket blomster forleden – WAUW, blomster pynter i hjemmet. Jeg må begynde at købe blomster til mig selv:)

Sådan her ser jeg ud næsten hver dag i øjeblikket. Jeg er i praktik, og elsker det! Det er virkelig dejligt at komme ud i “felten”. Jeg er på modul 11, og skulle meget gerne være færdig uddannet sygeplejerske til sommer, juni 2016. BOOM der gik de 3 1/2 år, helt vildt.Mit kaffe forbrug har taget nye højder.. og selvom det åbenbart i dag (29/9) er international kaffedag, ville jeg virkelig gerne drosle lidt ned på det. Alle råd og tips tages imod med åbne arme. Mon der er andre, der kender til min kaffe problemstilling? ;)
xxx

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Wei!