Gå på vejen

Breathe and Reboot

Min instagram-morgenmad fra i morges, jeg har total spejlægscrave i øjeblikket:-)

Mega mandags mood er tilstede hos mig i dag. Men ikke det der mandagshumør, hvor jeg ikke kan overskue livet, hader lys og alt andet der ikke er kaffe. Nej mere sådan som overskriften til indlægget lyder… “Breathe and Reboot”. Jeg føler mig frisk – frisk på 2016, spændt, glad og klar! 

Tror måske det bunder i, at jeg i weekenden har givet mig selv lov til at koble helt af og reboote. Jeg har været rigtig meget mig. Har slappet af, set en masse Sex and the City (min personlige terapi), lørdag var jeg ude og skøjte med nogle veninder, så dejligt! Jeg har en eksamen hængende over mit hovede, men jeg valgte og at holde weekend fra den, uden at have dårlig samvittighed. Netop dette med den dårlige samvittighed tror jeg virkelig er vigtig at gøre op med. Hvis ikke man kan slippe den, er det svært at slappe af, sådan har jeg det i hvert fald.

Jeg har også danset i weekenden. Ikke på club med drinks;) Men derhjemme! Jeg elsker at høre høj-høj musik og danse. I weekenden har jeg danset både samba, ballet, hiphop, mavedans med mere. Er der andre end mig der kender til dette, dette med at danse som en gal, alene derhjemme? 

Yndlingssange i dag: Sia: Breathe Me, Mads Langer: 3am, Carlos Baute: Perdimos el control

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Gå på vejen