Breathe and Reboot

Snap out of it

 

 I denne eksamenstid, handler det for mig virkelig om at holde fokus.. Og for at være ærlig… Så er det noget, som jeg er virkelig dårlig til. Jeg har det med at “gå rundt om den varme grød” – og så ender det næsten altid med, at jeg sidder oppe hele natten, inden jeg skal aflevere og det hænder også, at det sker inden en mundtlig eksamen, mega skråplan og destruktivt. Men luckwise, har jeg klaret sygeplejestudiet so far (jeg har et halvt år tilbage) uden at træde ved siden af til eksamen.

Jeg er sikker på, at når mine to skrive dage om lidt går i gang, begynder jeg at vaske en masse tøj, sortere ud i klædeskab, rengøre fliser på mit badeværelse.. og at blogge:-) and you name it…

Det der kan virke godt for mig, er at sætte små delmål, at total fjerne min telefon fra min rækkevidde og at slukke for min musik.

Hvad gør I for at holde “støj” ude og for fokusere, når eksamen gælder? Råd modtages meget gerne:)

Når jeg har siddet og studeret og arbejdet på min eksamen, på “mit” nuværende sygeplejekontor i hjemmeplejen, har jeg taget store ørerbøffer i brug, de har hjulpet mig til at lukke alt spændende sygepleje snak (og masser af snik snak ;) ) ude.

4 kommentarer

 • Louise

  Når det er eksamenstid (lige som nu for mig også :( ) så hedder det læsesal og ørepropper, for sidder jeg der hjemme, så er jeg mester i overspringshandlinger, af enhver slags, rengørings, tøjsortering, madplanlægning you name it. Jeg kan klart anbefale masser af motions, ofte et morgen ritual for mig, og så enten læsesal eller andet, som er væk hjemmefra, så man ikke finder på alle mulige gøremål :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vitachoreas

   Søde Louise, tusind tak! Gode råd!
   Jeg har nu planlagt at jeg vil tage på læsesalen i morgen (aka mit nærmeste bibliotek) for så undgår jeg tøjvask og alle de andre overspringshandlinger!
   Evt. tænker jeg at starte dagen med noget motion af en art, det bliver nok noget hjemme dans/ballet/yoga :)
   Igen, tak for gode råd! Godt med inspiration fra andre i samme båd!
   Rigtig meget pøj pøj med din eksamenslæsning og eksamen :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg hører instrumentel musik og så sætter jeg mig delmål a la ‘vingummilæsning’ – læs om det her: http://christinan.dk/2016/01/groen-cola-moerk-chokolade-mumi-skal-eksamenslaesningen-klares.html/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vitachoreas

   Hej Christina!

   Tusind tak for dit råd, især det med vingummilæsning, ikke nogen dum idé! :-)

   Bh. Frederikke :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Breathe and Reboot