Ugens Sygeplejerske (studerende)

Kære fellow student nurses nu skal vi grine lidt sammen

Sådan her har jeg haft det adskillige gange i løbet af min studietid, og jeg tror bestemt ikke at jeg er den eneste? :,-) Jeg har specielt oplevet dette, på modul 12, da jeg var i praktik i hjemmeplejen, og da jeg arbejdede som hjemmehjælper før jeg læste til sygeplejerske – nogen der genkender dette ligesom jeg? :-)Haha! Åh denne følelse, den føler jeg så meget, især efter en hård og travl nattevagt :-)

Jeg ved, at mine nære studiekammerater også har følt sådan her. Når modulet endelig er overstået, eksamen er slut og man er så træt og udmattet, og mærker en følelse af en træthed der er usammenlignelig med noget som helst andet.Haha! Jeg havde det sådan her så sent som i morges :-)Billedet taler for sig selv – KAFFE!Der vil jeg sige, at billede nr. 1 faktisk godt lidt kan gennemleves, hvis man deltager på en tdf-tour! (tour de fredagsbar) Jeg skriver snart et blogindlæg om min seneste tdf-Tour. Dette kommer jeg virkelig til at savne ved at være sygeplejestuderende. Det er så skægt!Dette er bare ren og skær sandhed.Mig næsten hver eneste dag!

 

Jeg håber at jeg fik smilet frem bare en lille smule :-)

Kh. Frederikke

Følg min blog på Facebook her:

VITACHOREAS

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Ugens Sygeplejerske (studerende)