Hvad er din holdning til DSR?

Ugens Sygeplejerske

Maria, 35 år, færdig som sygeplejerske i juni 2017

maria-ugens-spl

Hvorfor blev du/læser du til sygeplejerske?

Jeg har valgt at læse til sygeplejerske fordi jeg vil gøre en forskel både for patienter men også for pårørende. Det at kunne være noget for andre når de har allermest brug for hjælp har en stor betydning for mig.


Hvilket speciale arbejder du inden for/hvad interesserer dig?

Lige nu er jeg i min afsluttende klinik modul 12 på en ortopædkirurgisk afdeling. Jeg tror dog mere min fremtid ligger i et medicinsk speciale. Da jeg startede på uddannelsen var jeg sikker på at jeg skulle være intensiv sygeplejerske, men nu er jeg ikke så fastlagt mere.


Beskriv din bedste oplevelse i uniformen?

Jeg tror ikke jeg kan komme med en enkelt stående oplevelse, men hvergang jeg mærker at jeg gør en forskel for en pt og deres pårørende, bekræfter det mig i at jeg laver det helt rigtige og jeg har fundet min rette hylde.


Har du oplevet en situation der har været udfordrende?

Når man som studerende er ude i klinik men hverdagen på afdelingen er så presset at der ikke er tid til reflektion. Det er noget af det jeg synes der er så vigtigt som studerende.


Har du oplevet travlhed som værende ødelæggende for din sygepleje?

Ja det har jeg, synes det er svært når der ikke er tid til at være studerende. Der er så meget vi skal lære og det er for mig nemmest at lære når der er tid til at kunne reflektere og sætte teori på det vi laver.


En god sygeplejerske (beskriv med 3 ord)?

Omsorgsfuld, engageret og vidensbegærlig


Gode råd til andre sygeplejersker/sygeplejerskestuderende?

Noget af det jeg har lært i min nuværende klinik, er at vi skal passe på os selv for der er ikke andre der gør det.


Send mig en besked hvis du har lyst til at være med og besvare spørgsmålene :-) 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Hvad er din holdning til DSR?