Sygesamtale

Alt er godt

tempimageforsave

Jeg har været til sygesamtale og det gik helt fint. Det var helt som jeg forventede og ikke spor farligt eller ubehageligt.

Først og fremmest så tusinde tak for alle jeres søde kommentarer både på Facebook og her på bloggen, til mit indlæg,  hvor jeg skrev om min kommende sygesamtale.
Flere af jer skrev en masse sødt, som helt klart gjorde mig endnu mere rolig og fik mig til at indse at det jo nok skulle komme til at gå helt fint.

Min leder og jeg snakkede løst og fast om min trivsel, om årsagen til mit sygefravær og om hvordan vi kunne forebygge det. Hun spurgte især indtil om der var noget hun/afdelingen kunne gøre, for at mindske det.
Vi talte også om det med at gå på deltid, og aftalte, at jeg ser den næste månedstid an, og selv vurderer om jeg skal ned på 33 timer fra 1. oktober af. Jeg er ikke helt fastbesluttet endnu, men næsten. Jeg har selvfølgelig gjort mig økonomiske overvejelser, da jeg vil tjene lidt mindre på 33 timer og det vil også, på sigt, gå udover min pension. Se evt. programmet Penge – Råd til deltid her, hvor en økonom regner på hvor meget det vil koste mig at gå på deltid.
Siden juni 2016 har jeg faktisk fast lagt penge til side hver måned, og jeg gør det jeg stadig, som går til en pensionsopsparing, så problematikken omkring pensionen er i hvert fald på plads, hvis jeg vælger at gå ned i tid.

Ellers havde jeg i dag dagvagt, og har det igen i morgen. Det er halvanden uges tid siden, at jeg sidst har haft en dagvagt, og der sker bare lidt mere i en dagvagt, på en anden måde, end i nattevagterne. Jeg havde også en nyansat og nyuddannet sygeplejerske under min vinger i dag, til oplæring, det tror jeg også indirekte gør mig lidt mere træt, end en dag uden. Men jeg elsker det! Jeg synes det er så fedt at oplære nye, at oplære og formidle viden giver bare så god mening og så giver det mig rigtig god selvtillid – for ved at oplære nye, oplever jeg, at få meget selvtillid og bliver bevidst om, at jeg faktisk kan rigtig meget, når det kommer til stykket.

Jeg har sovet en mega lang middagslur efter at jeg kom hjem, så jeg skal lige ordne lidt praktiske ting herhjemme, inden jeg lander på hovedpuden igen. Jeg glæder mig stadig til at få mere overskud i hverdagen, men jeg er ved godt mod og tror på, at der ikke går så lang tid før at jeg at det kommer. Det kommer lige så stille og roligt:-)

1 kommentar

  • Hej Frederikke! Du plejer syge og kan selfølgelig også selv være syg! Sygesamtalen skal være for den ansættes skyld, så ingen problemer der.
    Ellers har du jo også en tillidsmand/kvinde!
    At gå nede i timeantal feks. en periode kan være meget givende. Når du ikke tjener så meget som på fuldtil, skal du også betale mindre i skat, husk det! Kh.Werner.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Sygesamtale