Málaga status

Buddhister og god mad

Forleden aften gik Louise og jeg en tur til et nærliggende buddistisk tempel her i Benalmádena. Louise havde set, at der skulle være meditation, som man måtte deltage i. Så vi gik afsted, og fandt frem til templet, og en smuk udsigt ud over kysten.20131118-225104.jpgDet var en spændende og sjov oplevelse, at være med til en buddistisk meditation, selvom at den foregik på flydende og MEGET hurtigt spansk, haha. 20131118-230702.jpgLouise (til h. på billede) ligner her en vaskeægte buddhist! Under selve meditationen, gjorde vi os umage for ikke at kigge på hinanden, da det nok ville have udløst latter i lidt for højt toneleje. 20131118-231520.jpgEfter meditation efterfulgte en god middag. Vi spiste på en restaurant her i byen – “La Niña”, på “Appelsintorvet”. Vi fik noget lækkert fisk, som smagte rigtig godt! På billederne er Louise i færd med delvis at fjerne skinnet, samtidig med at overveje, om hun skulle smage på det, haha!20131119-095530.jpgJeg har lige været kort i sygeplejeklinikken, for at være med til noget sårpleje. Jeg måtte lige læne mig op af noget, træthed + minus morgenmad + sår samme sted, hvor man selv er blevet syet = en dårlig kombi. MEN jeg er ok nu, og sidder klar i studierummet, til at sidde og lave lidt studie arbejde, skal lige have lukket ned for bloggen og facebook ;)

I aften skal Louise og jeg ud og spise med den fysioterapeutstuderende, og alle fysioterapeuterne. Den fysioterapeutstuderende har nemlig sidste dag på torsdag :( Jeg glæder mig til en hyggeligt aften.

Jeg håber at alle derhjemme i lille DK har det godt. Besos

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Málaga status