España vs. Dinamarca

Ayer y más

 

20140204-015746.jpgJeg har været en yogi søndag og mandag, og jeg kan slet ikke få nok. I dag skal jeg til samba (FOR FØRSTE GANG SIDEN SLUT OKTOBER – YES!). Men onsdag og torsdag skal jeg til yoga igen. Jeg bliver simpelhent så høj af det, samtidig med at jeg får en følelse af et overvældende velvære. Jeg vil helt klart anbefale alle til at prøve yoga, da det absolut kun har positive effekter med sig. Her i denne mørke tid, uden varme og solstråler, tror jeg på, at det er endnu mere vigtigt, at være i balance og harmoni med krop og sind. 20140204-015754.jpg

20140204-015808.jpgDenne fine, pigede og lilla/pink bygning er mit studie, et farvestrålende syn, som lyser op på en kold og mørk morgen. Jeg havde første studiedag i går, efter knap 3. måneders pause fra skolebænken. Det var hårdt at sidde koncentreret i mange timer, men det var nu rart at se mine søde sygeplejerskeveninder igen.20140204-015838.jpgCheese-cakes “ang mas”, I resisted – YES! Men det var ikke nemt, og jeg ombestemte mig 4-5 gange i køen til bestilling, ha-ha!20140204-015846.jpgNogle af de søde sygeplejersker, som jeg efter studiet, sludrede med i et par timer. Vi havde en masse der skulle vendes og drejes, efter en lang pause uden at have set hinanden. Tak for nogle hyggelige timer, det skal vi helt klart gøre igen, meget snart.20140204-015908.jpg

(Billedet fundet på Instragram, under #benalmadenapueblo)

Jeg saaaavner MIN Pueblo (Pueblo, betyder landsby, og billedet er taget 3 min. fra “min” lejlighed). Jeg har svært ved ikke at gå og hænge med hovedet, men et billede som dette, får virkelig smilet frem i mit fjæs – og jeg vender det hele og siger til mig selv: “Hold fast, hvor var du heldig Frederikke, alle de oplevelser, alt det smukke, alle de minder og alle de søde mennesker”, og så smiler jeg, i stedet for at hænge med mulen. Det hjælper ikke noget at gå og være trist, det bliver man kun mere trist af, og til sidst deprimeret. Fokusér på det positive, de positive ting der er hændt og gør ting, der gør dig glad.

20140204-015902.jpg

Trods at jeg prøver at holde fokus på alt det positive, og tænker på at jeg skal være glad og tilfreds – kan jeg nok ikke kunne komme uden om, at have set ud, som på billedet ovenfor, flere gange, i løbet af den sidste uge. 20140204-020012.jpgOg som så fint skrevet her, har jeg også fældet nogle tåre, uden egentlig helt præcist at vide hvorfor. Jeg har spurgt mig selv, hvad er det egentlig lige du tuder over, Frk. Marie, mit svar til mig selv har været, at jeg egentlig ikke helt var klar over, hvad grunden var – men at jeg ihvertfald skulle rejse mig og komme videre. Det er ikke sundt at dvæle for meget, men for mig, er det alligevel vigtigt, at tage et step af gangen, give plads til at tude, hvis det er det jeg har brug for. Så længe jeg har styr på mit tuderi :) For mig hjælper musik utrolig meget, jeg har hørt musik som aldrig før hele den sidste uge. Det har jeg gjort for ikke at føle mig alene, men også som en form for bearbejdelse og akklimatisering til, at jeg nu wuuupti er i Danmark igen. Musikken bringer frem glæde, følelser, minder og selvfølgelig også dans – som for mig, i sig selv, er glæde.

Bss

(bss er nyt slang jeg har lært, som betyder “besos”, besos betyder kys på spansk, selvfølgelig – smilehoved)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

España vs. Dinamarca