Thankful

Collage why not

20140408-104352.jpg

Er pt. mega stresset og ophængt, da en eksamen lurer forude. Men her er en lille smart collage over mit liv de sidste par dage.

Mht. min eksamen, føler jeg, at jeg intet kan og at jeg intet ved om noget som helst. Hvorfor kommer eksamen altid bag på mig? Det er en eksamen der trækker tænder ud og den skal bare overstås, det er en gruppeeksamen, vi er 6 i alt og fra forskellige “sundhedsuddannelser”…  Og ja, dette blog indlæg er overspringshandling …. jeg har ikke længere tal på hvor mange overspringshandlinger jeg har lavet.

Men torsdag, når denne eksamen forhåbenligt er veloverstået, er der en “1-dag-tilba” og så er jeg på vej mod New York. Jeg glæder mig som et lille barn og kan slet ikke vente med at stå dér, mit på Times Square og have følelsen af, at jeg er med i en film eller en tv-serie.

Kom endelig med et godt råd, location eller noget i den dur, det tager jeg imod med kyshånd :-) TAK.

Og nu må jeg tilbage til det “tværprofessionelle samarbejde”..

wish me luck!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Thankful