Kate Moss

Morgenfrustration

Jeg vågende i morges, og faldt i søvn igen – klassiker – i hvert fald fra min side af. Så den perfekte morgen jeg ellers havde planlagt, med min sædvanlige omgang røræg og en god kop kaffe, måtte jeg skyde en hvid pil efter. Damn!

Heldigvis kunne jeg nå at “handle” lidt ind i studiets kantine, men morgenmads udvalget i min kantine er ikke helt så godt for mig, da man primært kan købe nybagte boller, crossianter mm. – det er lækkert, helt sikkert, men da jeg har PCOS, og prøver at blive sukkerfri, skal jeg helst holde mig langt væk fra hurtige og tomme kulhydrater. Mit “morgenmads-kit” jeg plejer at købe i kantinen, består af en vand eller en kaffe, og en natural yoghurt med lidt müsli til. Det er ikke det bedste jeg kan indtage om morgenen, men det er klart bedre end ingenting. Jeg kan virkelig mærke på min koncentration og mit humør, hvis jeg ikke har spist noget. Dengang jeg gik i Gymnasiet, var det tit sådan, at jeg ikke spiste noget før frokost pausen, jeg fatter ikke, at jeg har kunne holde det ud, vild ungdom.

Har I nogle gode, nemme og hurtige morgenmads rutiner?

20131003-111804.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Kate Moss