Mi casita

Fri leg i linneddepotet

20131110-190011.jpg20131110-190142.jpg20131110-190314.jpgJeg var lidt usikker, men jeg fandt linneddepotet i første forsøg, hurra! Det er virkelig hurra! – for alt ligner hinanden hernede og der er ikke voldsomt mange skiltninger, som på et alm. dansk Hospital f.eks.

Uniformerne er også en del anderledes end derhjemme. Men de er sporty og unisex, og det er lige noget for sådan en lille rødstrømpe som mig:) Jeg synes at tøjet var behageligt at have på, og slet ikke som de stive -og syntetiske kitler derhjemme. Nu er jeg klar-parat til første dag som sygeplejerske stud. på Montebello i morgen – sommerfugle i maven uuuuh!

Gummistøvlerne på nederste billede måtte jeg lige have med, det siges nemlig, at november måned, er den måned på året, hvor det regner mest her i Málaga! Åh-åh, heldigvis har jeg ikke fået noget skyl endnu (7-9-13), men nu ved jeg da hvor jeg kan låne et par røjsere, fedt!20131110-191201.jpgTil slut lige et par fotos fra min lille aftentur i byen. Jeg kan virkelig blive ved med at tage billeder, synes her er så smukt, og hvor ville jeg dog gerne have en lejlighed her…… Maybe one day.

Buenas noches de Málaga

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Mi casita