Filosofía de la vida

Join me – together we are stronger

Morgenmad i dag, greenie: 1 kiwi, 1 avokado, 2 håndfuld frisk spinat, frisk basilikum, frisk ingefær, 1 dl mandemælk og kokosmel på toppen.20140224-131544.jpg

Aftensmad i går: gulerøddr, rødkål, cashewnødder, frisk spinat, soltørrede tomater, frisk tomat, gojibær, ingefær og tofu stegt på panden med garam masala og revet muskatnød. 20140224-131554.jpg

Inspirations foto taget på marked i Málaga. SAVN20140224-131642.jpg

Jeg har i de sidste par uger overvejet om jeg skulle dedikere marts måned til at spise en 100 % vegansk kost. I går da jeg søgte på “vegansk kost” poppede denne side op: madmedmedfoelelse.dk –  Danmarks veganske madforening. Det viser sig, at de har en begivenhed i marts måned, der går ud på at invitere alle der har lyst, til at spise 100 % plantebaseret, dvs. vegansk, og at inspirere og afmystificere det at være veganer – det vil de gøre i form af et facebook event hvor der vil være opskrifter mm. til rådighed. Det var noget de startede sidste år med succes, og gentager derfor eventet i år.

Jeg blev lykkelig da jeg læste det, og meldte mig til facebook eventet med det samme (her). Jeg synes det er virkelig pudsigt, og bare så motiverende for mig, ikke at skulle gøre det helt alene.

Fra madmedmedfoelelse.dk:

“Hvorfor deltage? At spise vegansk i en måned giver dig en enestående mulighed for at lære mere om plantebaseret kost og udforske den grønne madkultur. Samtidig har du mulighed for at trække på erfaringer fra garvede plantespisere og modtage masser af råd, inspiration, støtte og opbakning undervejs. Ved at spise vegansk i en måned vil du på egen krop mærke alle de gavnlige effekter af den vitaminrige plantemad, og hvem ved – måske lærer du noget nyt om dig selv og dine spisevaner undervejs? Forhåbentlig får du også en masse nye veganske livretter.” 

Jeg havde i forvejen tænkt mig at invitere alle jer der kunne have lyst til at være med, til at joine mig, i min veganske marts måned! Så det er med en stor glæde, at jeg kan invitere og henvise jer til dette event sammen med mig  :)

– Meld jer til eventet på facebook her og læs mere om det hele på her på hjemmesiden

Det bliver fedt at komme i gang, og jeg er så småt begyndt at leve mere vegansk i mit køkken. Jeg kommer ikke til at følge madplanerne fra “madmedmedfølelse” helt slavisk – da jeg med min PCO skal tage højde for ikke at få for mange kulhydrater.

Årsagen til at jeg kom på tankerne om at leve af 100 % vegansk mad fra 1. marts af, kom sig af at jeg længe har været træt af at leve af æg og grøntsager. Jeg kendte til det “veganske køkken” og begyndte at læse lidt om at være veganer, og jeg blev kun endnu mere interesseret. Jeg føler at jeg mangler inspiration i mit køkken, og da jeg næsten aldrig spiser kød, kun sjældent lidt kylling og fisk – uden rigtigt at bryde mig om det, så jeg den veganske kost som værende optimal for mig.

Jeg glæder mig, ikke mindst til at få inspiration, men også til at mærke hvad min krop og mit sind siger til det. Jeg er positivt indstillet og er ret sikker på, at det kun bliver en god og spændende oplevelse. Her på bloggen vil jeg selvfølgelig opdatere om hvordan det går, med tanker, opskrifter og meget mre. Feel free til at stille mig spørgsmål her og på mailen.

484862_579520365475473_425508102_n

2 kommentarer

 • Held og lykke!! Jeg har haft spist vegansk i en måned før, på grund af et væddemål.. Var sådan set ikke så svært som jeg havde troet :) Så er sikker på du sagtens kan klare det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vitachoreas

   Eeeej er det rigtig? Super sejt! Jeg glæder mig faktisk også helt vildt, og jeg tror godt at jeg kunne blive hooked:)

   Håber at du har det godt søde Sofie.

   Knus F

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Filosofía de la vida