Update; VEGAN

20140303-190821.jpg

20140303-190843.jpg

Jeg har levet af 100 % veganer kost i snart en lille uge (officielt fra i lørdags af) – og jeg mærker allerede benefits af det. Jeg føler mig meget mere frisk, jeg har mere overskud og mere mod på det hele, f.eks. til at tage opvasken (HAHA), komme til træning, er mere motiveret til læsning og så har jeg tabt næsten 1 1/2 kg, selvom jeg ikke har valgt at leve vegansk pga. at et få vægttab – så er et vægttab altid en dejlig ting – i hvert fald for mit vedkommende :-)

Jeg synes det er spændende og mega lækkert med den “nye-verden” jeg er hoppet ind i. Det føles så dejligt både for krop og sind, kun at spise og drikke, naturlig og bæredygtig kost. Jeg har heller ikke været oppustet på noget tidspunkt (kun lige i starten af sidste uge, da jeg inhalerede en helt pakke sukkerfrie bolsjer – note to your self – ALDRIG MERE).

Nu står den på yoga, flowyoga!

Namasté ;)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Lasagne 100 % Rawfood, vegan, PCOS-venlig