Ni hao - update!

Wei!

Bloggen her er stadig aktiv. Det vil sige, den har ikke været særlig aktiv her på det sidste.

Min udveksling i Shanghai overtog lige alt min tid, og lige nu sidder jeg med eksamen og er lidt bagud (MEGET). I denne uge er jeg startet i ny praktik – i psykiatrien – “bare” herhjemme i lille DK.

Jeg savner alt i Shanghai! Det har været en mega fantastisk tur, med så mange fantastiske oplevelser. Jeg har mødt de dejligste mennesker, fra alle steder i verden.

Jeg skal virkelig tilbage til Kina, på et eller andet tidspunkt. Jeg vil så gerne lære meget mere om Traditionel Kinesisk Medicin og jeg vil også bare så gerne lære mere kinesisk.

Jeg regner med at blive bedre til at blogge, nu hvor jeg er hjemme på danskjord igen. Ellers er jeg også begyndt at blogge på Fagbladet Sygeplejerskens hjemmeside her. Jeg blogger i øjeblikket om mine oplevelser i Kina. Jeg har stadig en masse at fortælle og en masse billeder at vise. Jeg har taget 3000 billeder i Vietnam og lidt over 7000 i Kina -HA HA.

Her er lidt billeder og opsummering fra de sidste par uger i mit univers:

IMG_3816.JPG

Søndag morgen, efter fødselsdagsfest på Gothersgade. Det er faktisk behageligt at sidde sådan her, tro det eller lad vær. We miss China, every day.

IMG_3785.PNG

Bliver aldrig træt af denne sang og den vil for evigt minde mig om Mit Shanghai, min Seema, min Boas og hele vores Asien eventyr.

IMG_3791.JPG

I går startede ny og spændende praktik. Jeg har lige siden studiestart glædet mig til psykiatrimodulet, og BANG nu er det her og jeg er halvvejs i uddannelsen. Puha, tiden går alt for stærkt.

IMG_3694.JPGSøndag morgen i bus på vej mod Gilleleje. Jeg havde i alt sovet i 3 timer. Uvidende var jeg på dette tidspunkt, om at en flok af de mennesker jeg elsker aller højst stod klar og sagde SURPRISE – TILLYKKE og VELKOMMEN HJEM FRA KINA. Tak hvor jeg elsker jer! Det var en dejlig dag, trods jeg havde sovet alt for lidt – ha ha.

IMG_3336.GIF

Til alle de dejlige mennesker jeg har mødt i Vietnam og Kina. Har mødt så utroligt mange dejlige og inspirerende mennesker. Otra vez: AT REJSE ER AT LEVE, H.C Andersen.

IMG_3261.JPG

No words needed. Ok, så lidt ord alligevel: JA jeg er helt vild med Kina.

IMG_3570.JPG

Sødeste Maria, det var dejligt med gensyn i lørdags, dejlige og smukke kvindemenneske!

IMG_3509.JPG

Gensynsglæden med ham her Mr. Enzo var også stor. Elsker dig min lille franske pølse hund.

IMG_3094.JPG

Har tilbragt en del tid i Gilleleje hos disse to elskelige mennesker, det har været så godt. Og jeg kan slet ikke fatte, at I har kunne holde den surprise hemmelig for mig. I er de bedste og sødeste<3

IMG_3155.JPG

Sætter endnu mere pris på mit katte vækkeur efter min hjemkomst. Det minder mig hver dag om Kina – ikke dårligt.

IMG_3077.JPG

Stranden… naturen.. den har jeg savnet! Der er ikke meget natur i Shanghai City. Men men, jeg har jo rejst rundt og set noget af det smukkeste natur. Og nogle verdens vidundere….. Halong Bay, Yellow Mountains.. Sapa.. åååh tag mig dog tilbage. Nu

IMG_3154.JPG

BANG endnu en overaskelse, mit lille dukkehus køkken er blevet meget mere brugbart. Min søde mor og bonus far har renoveret det mens jeg har været væk. Jeg var og er stadig måløs og samtidig så taknemmelig. Håber på at kunne grave et før billede frem i mit arkiv snarest :)

IMG_2830.JPG

Kuffert klar og parat til afgang. Aldrig har jeg tudet så meget før.

IMG_2971.JPG

Kaffe-høj i Pudong lufthavn, og semi trist, eftersom en æra og et fantastisk eventyr nu havde sin ende. Jeg vil altid huske den tur og mindes med gode og fantastiske minder.

IMG_2834.JPG

Ikke hele flokken – men mange fra campus flokken, på vej til afskedsmiddag på Pizza Express. Jeg savner jer alle sammen!

IMG_2919.JPG

Bye bye Shanghai! Vi ses igen, uden tvivl. Og ja… hatten er ny. For at være ærlig, så havde jeg to nye hatte med hjem. Jeg kan efterhånden ikke være her i mit dukkehus grundet min hatte beholdning.

10425401_10152935920224236_3635624102082036897_n

Sidst et billede fra i søndags, taget med min selfiestang fra Kina :-) Denne flok skønne mennesker surprisede mig! Hold fast, den havde jeg ikke set komme. Jeg er virkelig en forkælet møgunge. To gange surprise fester, på under tre måneder og surprise nyt renoveret dukkehus køkken.

<3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Ni hao - update!