Klunset forleden dag

Nepheeeeew

20130924-125349.jpg

20130924-125355.jpgEn af de største “gaver” jeg har fået er, at jeg er blevet moster for 7 måneder siden. Det er simpelthent noget af det mest specielle jeg indtil nu har oplevet. Jeg håber at rigtig mange, ligesom mig selv, får muligheden for at opleve det at blive moster eller onkel ;)

Når jeg er sammen med min lille nevø, føler jeg, at jeg er på en helt anden planet, han er virkelig et vidunder, og det er svært at lade være med at stirre på ham, når han er tilstede :)

Jeg glæder mig til at se ham snart igen!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Klunset forleden dag